Tiny Bird's Fabrics ABC

A = Aikataulut

Lähetämme tilauksia aina kun olemme paikalla. Seuraa sometilejä niin näet viikon aikataulut

K = Koti

Tiny Bird's Fabricsin varasto sijaitsee Valkeakoskella, Tampereen kupeessa ja tuotteet tulevat p√§√§osin Keski-Euroopasta. 

M = Määrät ja minimit

Kankaiden valintayksikk√∂ on 10cm eli metrihinnan saat siirt√§m√§ll√§ pilkkua yhden numeron oikealle, esim 1,89‚ā¨/10cm = 18,90‚ā¨/m.

Minimitilaus kankaissa on 0,5m/tuote. 

 L√§hetett√§v√§ minimitilaus on 20‚ā¨ + l√§hetyskulut. Jos lis√§√§t alle 20‚ā¨ aiempaan tilaukseen, kerro tilausnumero tilauksen lis√§tiedoissa. Valitse t√§ll√∂in nouto varastolta/lis√§tilaus

N = Nouto

Voit sopia noudon tuotteillesi Valkeakoskelta.

O = Ostaminen

Tiny Bird's Fabricsilla voit maksaa Paytrailin maksualustalla ja PayPalilla. Verkkopankkimaksujen ja korttiostojen lisäksi voit maksaa noutaessa varastolta käteisellä. Varastomyymälässä Huhtakatu 2:ssa saa piipahtaa muulloinkin kuin avointen ovien päivänä, kunhan ilmoitat tulostasi ja saadaan aikataulut sovitettua.

T = Toimitustavat

Valittavana on Postin XS-S-paketit 7,50‚ā¨ TAI nopeampi Matkahuollon L√§helle-paketti 6,90‚ā¨ TAI yli 120‚ā¨ ostokset ilman l√§hetyskuluja.

V = Vaihto ja palautus

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Valmiilla tuotteilla, langoilla ja kaavoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen ollessa käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Vaihto-, palautus- ja reklamaatiotilanteissa ota yhteys tiny.birds.fabrics@gmail.com

Mikä Tiny Bird’s Fabrics?

Tiny Bird‚Äôs Fabrics on kangaskauppa verkossa. Haluamme tuoda tekemisen iloa ja v√§ri√§ k√§sity√∂ihmisille aloittelijasta konkariin. 

Voit ostaa paketin ohjeineen tai ihanan materiaalin oman ideasi toteutukseen, mik√§ tapasi tehd√§ sitten onkaan. Valikoima vaihtuu sit√§ mukaan kun vanha myyd√§√§n pois ja uusi tulee tilalle. √Ąl√§ siis tuumi, vaan osta, kun n√§et jotain kivaa!

Tiny Bird’s Fabrics ei pyri olemaan kangastavaratalo kaikenkattavalla valikoimalla, vaan iloisesti valaistu herkkukioski kangaskauppojen joukossa.

Kankaiden lisäksi kauppaamme saapuu välillä sesongin neule- ja virkkauslankoja sekä vaihtuvia yllätystuotteita. Myymme myös satunnaiset mallikappaleet pois, joten ostettavaa löytyy myös teille, joiden peukalo vielä etsii paikkaansa

Tiny Bird's Fabricsin takana häärii Marika 20 vuoden kokemuksella ompelusta ja vaatteista, mutta tämä lintunen on startannut lentonsa keväällä 2021.

Tervetuloa!