Tiny Bird's Fabrics ABC

A = Aikataulut

Lähetämme tilauksia aina kun olemme paikalla. Seuraa sometilejä niin näet viikon aikataulut

K = Koti

Tiny Bird's Fabricsin varasto sijaitsee Valkeakoskella, Tampereen kupeessa ja tuotteet tulevat pääosin Keski-Euroopasta. 

M = Määrät ja minimit

Kankaiden valintayksikkö on 10cm eli metrihinnan saat siirtämällä pilkkua yhden numeron oikealle, esim 1,89€/10cm = 18,90€/m.

Minimitilaus kankaissa on 0,5m/tuote. 

 Lähetettävä minimitilaus on 20€ + lähetyskulut. Jos lisäät alle 20€ aiempaan tilaukseen, kerro tilausnumero tilauksen lisätiedoissa. Valitse tällöin nouto varastolta/lisätilaus

N = Nouto

Voit sopia noudon tuotteillesi Valkeakoskelta.

O = Ostaminen

Tiny Bird's Fabricsilla voit maksaa Paytrailin maksualustalla ja PayPalilla. Verkkopankkimaksujen ja korttiostojen lisäksi voit maksaa noutaessa varastolta käteisellä. Varastomyymälässä Huhtakatu 2:ssa saa piipahtaa muulloinkin kuin avointen ovien päivänä, kunhan ilmoitat tulostasi ja saadaan aikataulut sovitettua.

T = Toimitustavat

Valittavana on Postin XS-S-paketit 7,50€ TAI nopeampi Matkahuollon Lähelle-paketti 6,90€ TAI yli 120€ ostokset ilman lähetyskuluja.

V = Vaihto ja palautus

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Valmiilla tuotteilla, langoilla ja kaavoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen ollessa käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Vaihto-, palautus- ja reklamaatiotilanteissa ota yhteys tiny.birds.fabrics@gmail.com

Mikä Tiny Bird’s Fabrics?

Tiny Bird’s Fabrics on kangaskauppa verkossa. Haluamme tuoda tekemisen iloa ja väriä käsityöihmisille aloittelijasta konkariin. 

Voit ostaa paketin ohjeineen tai ihanan materiaalin oman ideasi toteutukseen, mikä tapasi tehdä sitten onkaan. Valikoima vaihtuu sitä mukaan kun vanha myydään pois ja uusi tulee tilalle. Älä siis tuumi, vaan osta, kun näet jotain kivaa!

Tiny Bird’s Fabrics ei pyri olemaan kangastavaratalo kaikenkattavalla valikoimalla, vaan iloisesti valaistu herkkukioski kangaskauppojen joukossa.

Kankaiden lisäksi kauppaamme saapuu välillä sesongin neule- ja virkkauslankoja sekä vaihtuvia yllätystuotteita. Myymme myös satunnaiset mallikappaleet pois, joten ostettavaa löytyy myös teille, joiden peukalo vielä etsii paikkaansa

Tiny Bird's Fabricsin takana häärii Marika 20 vuoden kokemuksella ompelusta ja vaatteista, mutta tämä lintunen on startannut lentonsa keväällä 2021.

Tervetuloa!